Nieuwe naam, vertrouwd gezicht

Op het pand van ‘Raats en Plegt Edelsmeden’ aan de Langestraat 37 te Delden zal een nieuwe naam gaan prijken: ‘Goudsmid Nelleke Plegt’.

Nelleke Plegt, 2 jaar mede-eigenaar en naamgever van Raats en Plegt Edelsmeden, zal de zaak alleen voortzetten. Een nieuw logo, een nieuwe look, maar nog steeds de vertrouwde kwaliteit die klanten gewend zijn en mogen verwachten. Binnen zullen enkele veranderingen te zien zijn, maar nog steeds zijn zelf ontworpen en gemaakte sieraden aan de orde van de dag. Uiteraard zullen ook de cursussen en workshops gewoon doorgaan.

Nelleke heeft naar eigen zeggen het mooiste beroep ter wereld en ziet de toekomst rooskleurig tegemoet. Vanaf 1 augustus zal het atelier van woensdag tot en met zaterdag geopend zijn en op andere dagen op afspraak. De cursus Edelsmeden zal op woensdag- en vrijdagochtend plaatsvinden en starten in september. Maandelijks zal er op een zaterdag een open workshop worden verzorgd voor individuele inschrijvers, daarnaast is het mogelijk om op afspraak een workshop in te plannen vanaf drie personen.

Goudsmid Nelleke Plegt is ook via de volgende Social Media kanalen te volgen:

2022-04-25T14:53:05+01:00