Het Atelier 2023-10-05T13:41:17+01:00

Het Atelier

Bent u op zoek naar een goudsmid en juwelier in het prachtige centrum van Delden (Ov)? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan het atelier van Nelleke Plegt aan de Langestraat 37.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Nelleke Plegt kunt u terecht voor diverse diensten met betrekking tot sieraden. Hebben uw sieraden reparatie nodig of wilt u een sieraad laten aanpassen? Geen probleem! Ons ervaren team in het atelier staat klaar om uw dierbare sieraden te herstellen of op maat te maken. We hebben ook expertise in het ontwerpen van volledig nieuwe sieraden, speciaal voor u op maat gemaakt. Daarnaast bieden we creatieve mogelijkheden voor hergebruik van materialen en sieraden afkomstig van dierbaren.

Is uw sieraad, horloge of uurwerk beschadigd? Breng het naar ons atelier en wij zorgen voor de reparatie. Als een sieraad te groot of te klein is, passen we het graag aan, zodat het perfect bij u past.

Wilt u een uniek sieraad laten ontwerpen of een bestaand sieraad laten vermaken? Of wilt u graag een nieuw horloge of sieraad? Bij Nelleke Plegt bent u aan het juiste adres. Met jarenlang vakmanschap creëert ons team de mooiste sieraden.

Kom langs bij het atelier van Nelleke Plegt in Delden en ontdek de mogelijkheden voor uw sieraden, horloges en nog veel meer.

Productfoto

MEER INFORMATIE

Goudsmid Nelleke Plegt

Afspraak maken

Wilt u uw goud/zilver laten testen en taxeren? Of wilt u een ontwerp bespreken voor een nieuw sieraad of trouwringen uitzoeken? Dan maken we graag een afspraak. Voor reparaties, batterijen en het schieten van gaatjes kunt u altijd langs komen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Vragen / Contact

Langestraat 33c
7491 AA Delden

Veelgestelde vragen
Tel: +31 (0) 74 3490424
Mail: info@nellekeplegt.nl