Sieraden laten maken 2022-04-14T10:22:24+01:00

Iets te vieren of te verwerken? Laat uw sieraad ontwerpen en maken in Delden

Iedereen maakt belangrijke momenten in zijn of haar leven mee. Momenten die we liever vergeten, maar zeker ook momenten die we willen vieren of vast willen houden. Zo kan zomaar een idee voor een mooi sieraad ontstaan. Nelleke Plegt, ambachtelijk edelsmid in Delden, ontwerpt en maakt een uniek sieraad voor u.

Een sieraad laten ontwerpen en maken, uniek en persoonlijk

Wanneer u een sieraad wilt laten ontwerpen en maken, zit daar vaak een uniek en persoonlijk verhaal achter. U wilt iets vieren of een herinnering vastleggen. Misschien heeft u een idee in uw hoofd en wilt u dat laten maken. Of juist het idee van een uniek sieraad voor uzelf laat u niet los. Allemaal situaties waarin Nelleke Plegt iets voor u kan betekenen. Of het nu gaat om een ring met een bijzondere betekenis, een armband met een persoonlijke touch, een ketting vol symboliek of een paar oorbellen die niemand anders heeft. Met al uw ideeën kunt u bij Nelleke terecht en samen met u ontwerpt ze een uniek en persoonlijk sieraad.

De mogelijkheden zijn legio

Wilt u een moment of herinnering laten vertalen in een sieraad of zoekt u een sieraad, maar kunt u nergens iets vinden wat bij u past? Laat dan een uniek en persoonlijk sieraad ontwerpen bij Nelleke Plegt. De mogelijkheden zijn legio, van stoer en strak naar sierlijk en kleurrijk, van waardevolle materialen zoals goud, zilver of edelstenen tot materialen als kunststof of roestvrij staal en van hangers tot manchetknopen tot ringen.

Een afspraak

Om de mogelijkheden te bespreken, kunt u het beste een afspraak maken. Tijdens de afspraak bespreken we uw persoonlijke wensen, uw smaak, het verhaal achter uw wensen en uw budget. Zo komen we altijd tot een passend, uniek ontwerp voor u. Heeft u interesse? Maak dan meteen een afspraak! Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen wanneer u nog vragen heeft.


Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van sieraden die Nelleke al in opdracht gemaakt heeft.

Goudsmid Nelleke Plegt

Winkel / Atelier

Langestraat 33c
7491 AA Delden

Om te zorgen dat ik voldoende tijd voor u heb, maak ik graag een afspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Vragen / Contact

Tel: +31 (0) 74 3490424
Mail: info@nellekeplegt.nl