Sieraden laten maken 2024-04-11T07:49:12+01:00

Iets te vieren of te verwerken? Laat uw sieraad ontwerpen en maken in Delden

In opdracht kunnen allerlei sieraden voor u gemaakt worden. Heeft u zelf al een idee of nog helemaal niet, alles kan. We hebben boekjes in de winkel ter inspiratie en tijdens een afspraak kunnen we u duidelijk maken wat er allemaal mogelijk is.
Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om uw eigen sieraden om te laten smelten tot iets nieuws of misschien is er maar een kleine aanpassing nodig om uw sieraad weer geliefd te maken vaak duurt een op maat gemaakt sieraad 4-6 weken. (dit varieert per ontwerp)

Een sieraad laten ontwerpen en maken, uniek en persoonlijk

Wanneer u een sieraad wilt laten ontwerpen en maken, zit daar vaak een uniek en persoonlijk verhaal achter. U wilt iets vieren of een herinnering vastleggen. Misschien heeft u een idee in uw hoofd en wilt u dat laten maken. Of juist het idee van een uniek sieraad voor uzelf laat u niet los. Allemaal situaties waarin Nelleke Plegt iets voor u kan betekenen. Of het nu gaat om een ring met een bijzondere betekenis, een armband met een persoonlijke touch, een ketting vol symboliek of een paar oorbellen die niemand anders heeft. Met al uw ideeën kunt u bij Nelleke terecht en samen met u ontwerpt ze een uniek en persoonlijk sieraad.

De mogelijkheden zijn legio

Wilt u een moment of herinnering laten vertalen in een sieraad of zoekt u een sieraad, maar kunt u nergens iets vinden wat bij u past? Laat dan een uniek en persoonlijk sieraad ontwerpen bij Nelleke Plegt. De mogelijkheden zijn legio, van stoer en strak naar sierlijk en kleurrijk, van waardevolle materialen zoals goud, zilver of edelstenen tot materialen als kunststof of roestvrij staal en van hangers tot manchetknopen tot ringen.

Een afspraak

Om de mogelijkheden te bespreken, kunt u het beste een afspraak maken. Tijdens de afspraak bespreken we uw persoonlijke wensen, uw smaak, het verhaal achter uw wensen en uw budget. Zo komen we altijd tot een passend, uniek ontwerp voor u. Heeft u interesse? Maak dan meteen een afspraak! Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen wanneer u nog vragen heeft.


Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van sieraden die Nelleke al in opdracht gemaakt heeft.

Goudsmid Nelleke Plegt

Afspraak maken

Wilt u uw goud/zilver laten testen en taxeren? Of wilt u een ontwerp bespreken voor een nieuw sieraad of trouwringen uitzoeken? Dan maken we graag een afspraak. Voor reparaties, batterijen en het schieten van gaatjes kunt u altijd langs komen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Vragen / Contact

Langestraat 33c
7491 AA Delden

Veelgestelde vragen
Tel: +31 (0) 74 3490424
Mail: info@nellekeplegt.nl