Inkoop en Taxaties 2024-04-11T07:38:26+01:00

Inkoop en Taxaties bij Nelleke Plegt

Bent u op zoek naar een betrouwbare juwelier die gespecialiseerd is in inkoop en taxaties van waardevolle sieraden, horloges en edelstenen? Bij Nelleke Plegt bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij voor een professionele en eerlijke afhandeling van uw inkoop en taxatie behoeften.

BEL ONS
MAIL ONS
                   

Inkoop van Sieraden en Horloges

Bij Nelleke Plegt begrijpen we dat uw smaak en voorkeuren kunnen veranderen, of dat u wellicht een sieraad of horloge heeft geërfd dat niet helemaal bij uw stijl past. Daarom bieden wij inkoopdiensten aan voor uw gouden sieraden en horloges. Ook is het mogelijk om er iets anders van te laten maken.

Onze deskundige inkopers staan voor u klaar om uw sieraden en horloges op waarde te schatten. Of het nu gaat om gouden, zilveren, platina sieraden of exclusieve horloges, wij zorgen voor een eerlijke prijs op basis van de huidige marktwaarde. We streven naar transparantie en bieden u een eerlijke prijs voor uw items, zodat u met vertrouwen kunt verkopen.

Taxaties van Sieraden, Horloges en Edelstenen

Als u de waarde van uw sieraden, horloges of edelstenen wilt kennen voor verzekering, verdeling van erfenis, verkoop of gewoon uit nieuwsgierigheid, bieden wij taxatiediensten aan. Hiervoor kunt u een afspraak maken. 

Of het nu gaat om antieke juwelen, vintage horloges, diamanten of andere edelstenen, wij beschikken over de kennis en expertise om de waarde ervan te bepalen. Na de taxatie ontvangt u een officieel document met een gedetailleerde beschrijving van uw items en de bijbehorende waarde. Dit document kan worden gebruikt voor verzekeringsdoeleinden, verkoop of gewoon als een waardevol referentiepunt.

Neem vandaag nog contact op!

Als u geïnteresseerd bent in onze inkoop- of taxatiediensten, of u heeft nog andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt een afspraak maken om uw sieraden en horloges te laten taxeren of om meer informatie te krijgen over onze inkoopmogelijkheden. Bij Nelleke Plegt streven we ernaar om u een uitstekende service te bieden en u te helpen bij al uw inkoop- en taxatiebehoeften.

CONTACT OPNEMEN

Goudsmid Nelleke Plegt

Afspraak maken

Wilt u uw goud/zilver laten testen en taxeren? Of wilt u een ontwerp bespreken voor een nieuw sieraad of trouwringen uitzoeken? Dan maken we graag een afspraak. Voor reparaties, batterijen en het schieten van gaatjes kunt u altijd langs komen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Vragen / Contact

Langestraat 33c
7491 AA Delden

Veelgestelde vragen
Tel: +31 (0) 74 3490424
Mail: info@nellekeplegt.nl