Herinneringssieraden 2021-10-21T08:44:29+01:00

Herinneringssieraden

Wanneer afscheid herinneren wordt

Herinneringssieraden kunnen veel betekenen en kunnen veel dingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een oude trouwring, een lok haar van een baby, een handafdruk, een vingerafdruk of het eerste melktandje. Het zijn vaak kleine dingen die grote herinneringen achterlaten. Nelleke maakt unieke sieraden om dierbaren te blijven herinneren.

Herinneringssieraden hoeven niet perse altijd iets negatiefs te betekenen, het kan ook een positieve herinnering zijn. Denk aan een moeder die voor altijd iets bij zich wil dragen van haar kind.

Handgemaakte herinneringssieraden met as, haar, afdruk of gravure

Wanneer iemand overlijdt van wie je veel houdt, is er behalve pijn ook een leven vol momenten die je koestert. Een klein aandenken helpt om die momenten terug te halen. Daarom verwerk ik in onze herinneringssieraden persoonlijke elementen zoals de as van een dierbare, een lok haar, een afdruk van handjes of voetjes. Ook de trouwring van uw partner, waarvan we de gravure kunnen behouden, is een mooi voorbeeld.

Samen met u ontwerpen we het sieraad zodat het helemaal past bij uw herinnering. Materiaal, vorm, uitstraling, bijna alles is mogelijk. U kunt het hele proces van ontwerp tot realisatie blijven volgen. We houden daarbij ook rekening met uw budget.

Kom kennis maken in Delden vlakbij Hengelo

Maak een afspraak en kom langs in het Twentse Delden. We staan u graag te woord en bespreken in alle rust de mogelijkheden van een herinneringssieraad.

Goudsmid Nelleke Plegt

Winkel / Atelier

Langestraat 33c
7491 AA Delden

Om te zorgen dat ik voldoende tijd voor u heb, maak ik graag een afspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00-17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 17:30
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Vragen / Contact

Tel: +31 (0) 74 3490424
Mail: info@nellekeplegt.nl